NEMH₂O Classic


maskine

NEMH₂O Classic bevæger sig frit, og uden begrænsninger fra kabler og slanger, i bassiner på op til 12 meter i længden. Med den og induktionsoplader installeret i bassinet, vil robotten kunne forblive i bassinet. Den vil automatisk køre til opladning efter gennemsnitlig 2 timers arbejdstid, og herefter fortsætte rensningen. Når den kører rundt og renser bunden og siderne i bassinet for fremmedlegemer og belægninger, filtreres vandet igennem de to filterbokse i robotten. Det filtrerede vand blæses herfra og op til overfladen, hvor det renses via bassinets eget rensningssystem. Denne metode sikrer øget cirkulationen af vandet, og bidrager til et mærkbart renere bassin hele året igennem. Når først NEMH₂O'en er installeret, skal du kun tømme de to filterkasser efter behov.

Vejl. Pris: 24.999,00 kr.
Kontakt for nærmere tilbud


Egenskaber


funktionalitet

Trådløs

NEMH₂O programmeres og opdateres let via Bluetooth og den innovative APP til smartphone og tablet.

funktionalitet

Service og drift

NEMH₂O serviceres nemt ved tømning og rensning af filtre og turbinepropeller efter behov. En gang årligt kontrolleres alle bevægelige og elektroniske dele.

funktionalitet

Fleksibilitet

NEMH₂O tilpasses nemt til alle overflade, både vandret og lodret, glatte eller grove typer bundflader. Den bevæger sig effektivt i små og store bassiner, nedgravede eller fritstående pools, ovale, runde eller firkantede med trapper eller reposer.

funktionalitet

Installation

NEMH₂O installeres i 4 enkle trin: robotaktivering ved første opladning på land, programmering via APP til smartphone og tablet, placering og tilslutning af ladestationen under vand samt nedsænkning af robotten i poolen.

funktionalitet

Effektivitet

NEMH₂O er designet med den nyeste teknologi til at sikre maksimal effektivitet. Den er udstyret med kraftige lithium-ion-batterier og den bedste teknologi inden for børsteløse turbiner. Lavvandssensor og gyroskop optimerer arbejdstiden.

funktionalitet

Sikker opladning

NEMH₂O lader op under vand. Den finder selv ladestationen når den skal genoplades. Opladning foregår sikkert via induktionsopladning, og du kan trygt anvende bassinet imens den lader.


Specifikationer


NEMH₂O Classic
Bassinlængde op til 12 meter
Maks bassindybde på 10 meter
13.75 Ah, 25.9V Lithium-ion batteri
Gennemsnitlig 2:00 timers kontinuerlig arbejdstid
Hastighed på bunden: 8-12 meter/minut
Hastighed på vægge: 8 meter/minut
Gennemsnitlig ladetid: 3:30 timer
Vægt: 21kg
2 Turbiner
Bluetooth
Ikke-i-vandsensor

Downloads


NEMH₂O Remote App